USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor İçin Tek Yürek

Sivasspor İçin Tek Yürek

Sivasspor İçin Tek Yürek
09-03-2020 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Balo Salonu´nda Demir Grup Sivasspor için birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

Sivasspor´a yeni otobüs alınması için başlatılan kampanya nedeniyle düzenlenen geceye Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken ile diğer il protokolü üyeleri katıldı.

AYHAN: ?SİVASSPOR´UN ETRAFINDA KENETLENDİK?

Programda konuşan Vali Salih Ayhan, Sivasspor´a sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek; ?Şehrin ortak duygusu, ortak heyecanı, en güzide markası ve herkesi bir araya toplayan Demir Grup Sivasspor´un etrafında kenetlendik. İstikrarlı ve borçsuz bir şekilde zirveyi zorlayan takımımızın kıymetini bilmemiz lazım. Bu takıma; elimiz, gözümüz, kulağımız gibi sahip çıkmamız lazım. Otobüs kampanyasına herkes gücü ölçüsünde sahip çıktı. Sivas´ı çok güzel tanıtan, Demir Grup Sivasspor´umuza, dürüst yönetimine çok teşekkür ediyorum? dedi.

BİLGİN: ?ŞEHRİMİZİN EN BÜYÜK DEĞERİ?

Daha sonra konuşan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, herkesin desteğiyle Sivasspor´a güzel bir organizasyon yaptıklarını belirterek; ?Sivas Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde şehrimizin en büyük değeri Demir Grup Sivasspor´umuza ortak destek olma adına; Mustafa Eken Başkanımızla, iş insanımızla, öğrencimizle, emeklimizle, esnafımızla ve ´Demir Grup Sivasspor için ben de varım´ diyen herkesin desteğiyle güzel bir organizasyon yaptık ve bir otobüs hediye ettik. Demir Grup Sivasspor, Türkiye´de en iyi yönetilen kulüplerden bir tanesi. Bizlere bu onuru yaşatan Mecnun Otyakmaz Başkanımıza ve tüm yönetimine çok teşekkür ediyorum. Onlar takımı öyle güzel yönetiyorlar ki istesinler bu otobüsü alırlardı ama biz Sivas sevdalıları, Demir Grup Sivasspor´umuza desteğimizi göstermek tarafımızı belirtmek adına böyle bir kampanya yaptık? ifadesini kullandı.

EKİNCİ: ?BÜYÜK BİR DAYANIŞMA GÖSTERDİ?

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Sivaslıların büyük bir dayanışma gösterdiğini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı; ?3. ligden beri takımımızı destekleyen biri olarak ligdeki konumumuzdan gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Otobüs kampanyasında da tüm Sivaslılar büyük bir dayanışma gösterdi. Katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi bir borç biliyorum.?

ÖZYÜREK: ?TEŞEKKÜR EDİYORUM?

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek de, Sivasspor´a şampiyonluk yolunda başarılar dileyerek; ?Demir Grup Sivasspor´umuzu şampiyonluk yarışında başarılar diliyorum. Başta Mecnun Otyakmaz Başkanımıza, çok değerli yöneticilerine, Rıza Çalımbay Hocamıza ve futbolcularımıza bize yaşattıkları bu güzel duygular teşekkür ediyorum? diye konuştu.

KARASU: ?SİVASSPOR GÖZ BEBEĞİMİZ?

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ise; ?Bugün güzel mekanda göz bebeğimiz Demir Grup Sivasspor´un birliği için, beraberliği için bir aradayız. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yiğidolarımıza şampiyonluk yolunda sonsuz başarılar diliyorum? dedi.

EKEN: ?OTOBÜSÜ 1 HAFTA İÇERİSİNDE ALDIK?

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken de, ?Bu yemek aslında Sivas´ın, Sivaslının ve Demir Grup Sivasspor´un gücünü tüm dünyaya gösterecek bir organizasyon oldu. Bu yemekten şunu gördük ki; Sivaslılar iyi günde ve kötü günde maddi ve manevi olarak bir araya gelebiliyor. Başka Demir Grup Sivasspor yok. Bu parayı vermek herkese nasip olmaz. Buradaki heyet ile otobüsü 1 hafta içerisinde aldık. Bunun Türkiye´ye örnek olacağını düşünüyorum. Gördük ki Sivas´ın gerçek Yiğidoları her zaman memleketinin takımına ve memleketine sahip çıkıyor. Bunu test etmiş olduk. Destek vermeyenler de, duyarsız kalanlar da oldu. Onlara da sitemlerimi ve üzüntümü tekrar buradan iletmek istiyorum. Bugün birlik ve beraberliği sağlayanlar bize yetiyor? diye konuştu.

OTYAKMAZ: ?ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM?

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz da sezon başında teknik direktör Rıza Çalımbay´ın takım otobüsünün yenilenmesi istediğini ifade ederek, ?Sezon başında Teknik Direktörümüz Rıza hocamızla transfer görüşmesi yaptığımız zaman bizden bir ricası olmuştu. Daha önce çalıştığı dönemden bindiği otobüsün yenilenmesini istemişti. Biz de bu talebi geri çeviremezdik. Süper Lig´de yükseldiğimiz dönem yine Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından alınmış olan otobüsün artık eskidiğini, arızalandığını göz önünde bulundurduğumuzda yeni bir otobüsün alınması gerektiğini söylenmişti bizlere, biz de bunu kırmadık ve ticaret odamıza söyledik. Valimizin ve belediye başkanımızın bulunduğu bir ortamda bu talebimizi ilettik ve bu kampanyayı başlattık. İş insanlarımız sayesinde kampanyamız başarıyla yürüyor. Bu manada katkılarından dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum? dedi.

Konuşmaların ardından otobüs kampanyasına destekte bulunanlara teşekkür belgesi takdim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!