USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

STM´nin 7. Şubesi Kümbet´te Açıldı--Video

STM´nin 7. Şubesi Kümbet´te Açıldı--Video

STM´nin 7. Şubesi  Kümbet´te Açıldı--Video
13-12-2019 07:00
Google News


Fatih TABUR

Sivas´ta çok sayıda mahallede hizmet veren STM´nin Kümbet Şubesi açıldı. Gazi Lisesi kavşağında saat 12.12´de hizmet vermeye başlayan STM Kümbet Şubesinin açılışına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Salim Eminoğlu´nın yanı sıra çok sayıda il protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş katıldı.

Açılıştan önce konuşan STM Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kurt, ?Burada güzel bir heyecan yaşıyoruz. Başlangıçlar gerçekten her zaman heyecan verir. Biz yaklaşık 10 sene önce Sivas´ın farklı mahallelerinde mağaza açmaya başladık. Çiçekli mağazasını açtık, Alibaba´ya bir mağaza açtık. Bugün de Kümbet´e bir mağaza açmak nasip oldu.  Biz gerçekten Sivas´ta yapılan hizmetin karşılığını alıyoruz. Herkesin de alabileceğini düşünüyoruz. Doğru işler, doğru zamanda, doğru yerde yapılırsa halk bunu görüyor ve karşılığını veriyor? dedi.

?TÜRKİYE EKONOMİSİNE GÜVENİMİZ TAM?

STM Kümbet mağazasında 15 kişinin istihdam edildiğini kaydeden Kurt, ?Bize destek olan İŞKUR´a da teşekkür etmek istiyorum.  Allah izin verirse bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Türkiye ekonomisine güvenimiz tam. Bazen bulutlar çıksa da bazen yağmur yağsa da yine bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Sonuçta burası bizim şehrimiz, bu ülke hepimizin.  Bu mağazamız biraz farklı tarzlı oldu. Diğer STM konseptlerinden değiştirdik, biraz daha farklı bir çizgiye çektik. Gelişim gösterdiği yönünde yorumlar alıyoruz. Olumlu yorumlar için teşekkür ediyorum? dedi.

?BU TİP FİRMALARIMIZA DESTEK OLMAMIZ LAZIM?

MÜSİAD Başkanı Salim Eminoğlu ise ?STM´yi yıllardır biliriz. Bu şehrin ekonomisine katkı sağlayan bir firmamız. İstihdam sağlayan bir firmamız. İnşallah bu firma sayıları Sivas´ta çoğalır. Biz Sivaslıların, bu tip firmalarımıza destek olması lazım. Allah hayırlı, uğuru etsin? diye konuştu.

SİVAS FİRMALARINDAN ALIŞVERİŞ YAPIN

Eminoğlu´nun ardından konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken de ?Bu tür açılışlara  1 yıldır hasretiz. Malum ülkemizin ve ilimizin geçirmiş olduğu sıkıntılar var ama her zaman söylediğim bir şey var: Türkiye´de güçlü, Sivas´ta güçlü. İnşallah hep beraber böyle nice açılışlar yapacağımıza inancımız tamdır. İşletme sahiplerine çok teşekkür ediyorum. 7. şubelerini açıyorlar. İnşallah bu sayı daha da yükselir. Vatandaşlarımıza Sivas markalarından, Sivas firmalarından alışveriş yapmalarını öneriyorum. Başka Sivas´ımız yok. Sivas´taki esnafın, tüccarın desteklenmesi lazım. Onun için de 2 lira pahalı da olsa ilimizden almalarını rica ediyorum? açıklamasında bulundu.

STM´nin 7. şubesinin Sivas´a hayırlar getirmesini temenni eden Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Yılmaz da firma yetkililerine istihdama sağladıkları katkılarından ötürü teşekkür etti.

?HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL?

Açılış programında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ise ?Bugün Yüksel ağabey bir yatırım daha gerçekleştiriyor. Özellikle ticaretin zor bir süreçten geçtiği dönemde yatırım yapmak, istihdam sağlamak her babayiğidin harcı değil. Yüksel ağabeyimize bu noktada teşekkür ediyoruz. Sivas´ın bu tarz yatırımlara ihtiyacı var. Sivaslı iş adamlarımıza bu yatırımların örnek olmasını diliyorum. Bizlerin, oda başkanlarının görevi ise yatırımcılara destek olmak, onların önünü açmaktır. Biz de Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde sizlerin sesi olmak için mücadele ediyoruz. İş yerimizin hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Protokol konuşmalarının ardından İl Müftü Yardımcısı Ünal Tan tarafından edilen duanın ardından kesilen kurdele ile mağazanın açılışı gerçekleştirildi.

?GURUR DUYUYORUZ?

Açılışın ardından değerlendirmeler bulunan STM´nin kurucusu Yüksel Kurt ise ?STM olarak 7. şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Tokat´ta da şubemiz var. En büyük mağazamız burası oldu. Şu dönemde böyle bir mağaza açmak çok güzel bir duygu. Bundan gurur duyuyoruz. Biz Sivas´ta doğduk, Sivas´ta büyüdük ve Sivas´tayız. Nasip olursa mezarımız da inşallah burada olacak. Açılışımıza katılan tüm dostlarımıza, bürokratlarımıza teşekkür ediyorum.  Allah razı olsun? dedi.

1.700 metrekare alanda 58 bin çeşit üründe yüzde 58´e varan indirimlerin bulunduğu Kümbet STM Şubesinin açılışa özel fiyatları Sivaslılar tarafından yoğun ilgi gördü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!