USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Üniversite´de 25 Liraya Kahvaltı--Video

Üniversite´de 25 Liraya Kahvaltı--Video

Üniversite´de  25 Liraya Kahvaltı--Video
30-09-2019 07:00
Google News


Çetin POLAT

Yapılan tadilatın ardından geçtiğimiz yıl hizmete giren Cumhuriyet Üniversitesi´nde bulunan Mihmandar Oteli´nde yeni eğitim-öğretim dönemi ile birlikte açık büfe kahvaltı hizmeti başladı.

Dekoru, kalitesi, servisi ve fiyatları ile öne çıkan otele her geçen gün ilgi büyüyor. Muhteşem bir doğa manzarası içerisinde açık büfe ve serpme kahvaltı hizmetine de başlayan Mihmandar Oteli´nde Cumhuriyet Üniversitesi personeli ve öğrencilerine de yüzde 20 indirim imkânı sunuluyor.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç, konuya ilişkin  yaptığı açıklamada, ?Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi Uygulama Otelimiz Mihmandar Otel´de her cumartesi ve pazar kahvaltı hizmetine başlayacağız. Otelimiz ilimizdeki  Sivas manzaralı tek oteldir. Otelimizin çok güzel bir seyir alanı bulunmaktadır. Her hafta sonu vatandaşlarımıza açık büfe ve serpme kahvaltı ile Sivas´ı seyretme imkânı sunuyoruz. Yenilenen yüzümüz ve artan çeşitlerimizle misafirlerimizi hafta sonları bekliyoruz.? dedi.

HAYVANAT BAHÇESİ İNŞA EDİLDİ

Gelen müşterilerin çocukları için de özel alanlar oluşturulduğunu ifade eden Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç, ?Düzenli olarak yapacağımız bu kahvaltıda minik yavrularımızı da düşündük. Bu kapsamda onlar için oyun park alanları inşa ettik. Aynı zamanda çocukların hayvan sevgisi kazanması için de küçük bir hayvanat bahçesi inşa etmiş bulunmaktayız? diye konuştu.

KİŞİ BAŞI 25 LİRA

Kahvaltı fiyatları hakkında da bilgiler aktaran Koç ?Zengin menümüzün fiyatlarını daha uygun hâle getirdik. Üniversite personelimiz ve öğrencilerimize indirimli olarak kişi başı 20 lira, dışarıdan gelen müşterilerimize ise kişi başı 25 liradan hizmet vereceğiz? açıklamasında bulundu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!