USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Uşakspor İle İlk Kez

Uşakspor İle İlk Kez

Uşakspor İle İlk Kez
28-09-2019 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye 2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Sivas Belediyespor, yarın kendi evi ve seyircisi önünde ligin 5. müsabakasına çıkacak.

Uşak takımlarından Uşakspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takım, hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayarak kulüp tesislerinde kampa girecek.

Yarın saat 15.00´da başlayacak olan Sivas Belediyespor-Uşakspor karşılaşması, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak.

ASLAN DÜDÜK ÇALACAK

Mücadelede Diyarbakır bölgesi hakemlerden Lütfullah Aslan düdük çalacak. Aslan´ın yardımcılıklarını ise; Selam Timur (1. yardımcı hakem), Emre Doğu (2. yardımcı hakem) ve Yusuf Aydın (dördüncü hakem) yapacak. Muharrem Yılmaz gözlemci, Ertuğ Büyük ise temsilci olarak görev alacak.

İLK KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Sivas Belediyespor ile Uşakspor, ligde ilk kez karşı karşıya gelecek. İki ekip daha önce hiç karşı karşıya gelmezken, yarın ilk maçlarını oynayacaklar. TFF 2. Lig kırmızı grupta Sivas Belediyespor toplamda 4 maçtır kaybetmezken, 3 maçtır da berabere kalıyor. Uşakspor ise 3 maçtır galibiyet yüzü göremiyor.

ALTUNSOY: ?GALİBİYET BİZİM OLACAK?

Karşılaşma öncesi açıklamada bulunan Sivas Belediyespor´un tecrübeli teknik direktörü Namık Altunsoy, maça mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Altunsoy: ?Bu hafta evimizde Uşakspor ile karşı karşıya geleceğiz. Ligde henüz mağlubiyetimiz bulunmuyor. Bu çok güzel bir istatistik. Bu bizim başarılı olduğumuzu gösteriyor. Kendi evimizde Uşakspor´u yenip hanemize 3 puan yazdırmak istiyoruz. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle bu galibiyet bizim olacak. Uşakspor güzel bir takım ama biz daha da iyiyiz. Galibiyete odaklı çalışmalar yapıyoruz. Bütün Sivaslıları yarın oynanacak olan karşılaşmaya davet ediyorum? ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!