USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yeni Transferden İddialı Sözler!--Video

Yeni Transferden İddialı Sözler!--Video

Yeni Transferden İddialı Sözler!--Video
30-01-2020 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Demir Grup Sivasspor´un Brezilyalı yeni transferi Claudemir, spor medyasına konuştu.

Sivasspor´dan gelen teklifi kendisini mutlu ettiğini ifade eden Claudemir, şampiyonluk ile ilgili yöneltilen soruyu da yanıtladı.

Süper Lig´i yakından takip ettiğini ifade eden Claudemir; ?Sivas´a gelmeden önce burada Marcelo arkadaşım var, onunla iletişime geçtim Sivasspor ilk teklifi yaptığında. Marcelo burası ile ilgili çok iyi konuştu. Zaten dikkat çeken bir takım son yıllarda ve ligdeki başarısı da ortada. O yüzden teklif geldiği zaman çok mutlu oldum ve hemen kabul ettim Sivasspor´u. Süper Lig´i gelmeden önce takip ediyordum, çünkü Süper Lig´de benim birçok arkadaşım var. Aynı zamanda Avrupa liglerinde ve Şampiyonlar Liginde de olsun Türk takımlarını görüyoruz. Orada da dikkatimi zaten çekmişti. Dolayısıyla takip ediyordum? dedi.

?TÜRKİYE LİGİ ÇOK ZOR?

Şampiyonluk ile ilgili yöneltilen soruya Claudemir, ?Türkiye ligi çok zor ve rekabetçi bir lig. Zaten sıralamaya baktığınız zaman birçok takımın birbirlerine yakın puanlarda olduğunu görüyoruz. O yüzden şampiyonluk konuşmak için kesin bir şey söyleyemiyoruz. Evet, şampiyonluk mümkün mü? Mümkün ama birçok takım için mümkün sadece Sivasspor için değil. O yüzden her maçtan galip çıkıp mümkün olduğu kadar en yüksek puanlarla dönmek önemli burada? yanıtını verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!