USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN...

04-04-2018

Lige verilen aranın rehavetiyle birlikte puan cetvelinin son sırasında bulunan ve adeta uzatmaları oynayan Karabük karşısında Sivasspor oldukça zorlandı.

Maç oynanmadan kazanılmıyor.

Kağıt üzerinde çok basit gibi görünen Karabük maçı futbolcularımızın rakibi küçümsemesi ve lige verilen rehaveti üzerinden atamamaları nedeniyle beklendiği gibi kolay olmadı.

Ziya ve Emre´nin yokluğunda Sivasspor´un kanatları çalışmayınca ilk yarıda adeta yokları oynadık 2. yarıda Sivasspor´un bir başka yıldızı Mert Hakan´ın şahsi becerisiyle getirdiği topa suskun golcü Bifouma´nın ustalık işi golüyle öne geçtik ve karşılaşma bizim için rahat bir hale geldi.

Robinho bulduğu net gol pozisyonlarından bir tanesini atabilse farklı galip gelmek içten bile değildi. Skorun ve oyunun rahatlığıyla son dakikada kalemizde verdiğimiz pozisyonda az kalsın 2 puan uçup gidecekti.

Futbol kötüydü ama alınan 3 puan altın değerinde.

Rakiplerimizin kaybettiği haftada kazandığımız 3 puan Avrupa kupaları hedefi için çok önemlidir...

FUTBOL REZALETİ...

2.Lig kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sivas Belediyespor, Menemen deplasmanından 1 puanla döndü ve yaşadığı çalkantılı dönemi atlattı.

Menemenspor´un kazanmak için her yolu mübah gördüğü karşılaşmada, Menemen Belediye Başkanının ve kulüp yöneticilerinin keyfi uygulamaları, görüntü aldırmamak için uğraşmaları çok çirkindi.

Yöneticilerin yaptığı çirkinliklere taraftarın küfürlerle ve hakaretlerle eşlik etmesi fair play adına utanç vericiydi.

Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol verdiği kararlardan sonra vicdan azabı duymuyorsa yapacak bir şey yok. Çizgiyi geçmeyen topa gol kararı vermesini, iki net penaltıyı es geçmesini hayretler içerisinde seyrettik.

Hele hele 90. dakika da Menemen kalecisi Bayram´ın Eren Görür´e attığı yumruğa sarı kart veren, penaltı ve kırmızı kartı vermeyen hakem Yasin Kol Menemen´in kazanması için elinden geleni yaptı.

Futbol adına bir utancın yaşandığı maçta, on kişi kalan Sivas Belediyespor´lu futbolcuların gösterdiği performans takdire şayandı.

İnşallah Menemen takımı Play Ofl´arda Sivas Belediyespor´un rakibi olur, onlara bir kez daha hem futbol hem de Fair Play dersi veririz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?