USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ARA-KAN İZLENİMLERİM

15-01-2018

İslam coğrafyası, baştan başa kan, gözyaşı, kaybedilen binlerce can, çocuk, kadın genç yaşlı, yüzyıllardır ehli salib sırtlanlar gibi saldırmakta, bin yıllık hıncı çıkartmaya çalışmakta!
Şark kurnazlığı ne ki azizim garp kurnazlığının yanında, İngiliz işgali yurdumun, coğrafyamın her noktasında, Çanakkale´yi geçemediler ama içimizdeki hainlerle, İttihat Terakki cemiyetleriyle koca bir devleti, çınarı yıktılar.
Bosna Hersek, Irak, Suriye ve Filistin´de oluk oluk Müslüman kanı aktı, milyon milyon kardeşimiz şehit edildi halende edilmekte derken; Eski Burma şimdiki Myammar zalim çete devleti yüzyıldır dönemsel katliamına Ağustos 2017´de bir yenisini ekledi. Hem nasıl katliam, kardeşlerimiz Bangledeş kamplarında ziyaretimizde bize anlattılar, bir kısmını sizlerle paylaşayım;
Bir gün bir medreseyi bastı Budist Myammar askerleri, 300 talebeyi hocalarıyla medreseye kilitleyip, üzerlerine benzin döküp medreseyi ateşe vermişler, o Kur´an talebelerini cayır cayır yakmışlar.
Bir başka sefer bir şehri basmış dört bin Müslümanı, kurşuna dizmişler. Bir başka zulüm 60 yaşındaki kardeşimizin 80 yaşındaki annesinin başını gözlerinin önünde bıçakla kesmiş, koparmışlar.
Üç beş yaşındaki çocuklarını, torunlarını gözlerinin önünde yakmalar mı, Cuma namazı kılan camideki 250 Müslümanı top atışlarıyla paramparça etmeler mi, nice Müslüman kadınların kızların kaçırılması ve iffetlerinin alçakça zayi edilmesi mi dersiniz.
Heyhat iki milyar İslam Alemi yine seyretti baktı ve geçti, ordularını, savaş gemilerini ve uçaklarını harekete geçiremedi ve ancak bir kısmı kınadı! Devlet başkanımız kapıları açın demeseydi Bangladeş hükümeti kardeşlerimizi topyekun Budist çetelere teslim edecekti.
27 Ekim-7 Kasım 2017 tarihlerinde ikinci parti yardımlarımız için Sivas Ravza Derneği olarak cömert yiğidoların infaklarıyla, binlerce gıda, battaniye,  çadır, şemsiye, sıcak yemek, Kuran-ı Kerim dağıttık. Ağustos 2017´de ilk dağıtımlarımızı aynı şekil yapmıştık.
Allah razı olsun devletimiz ve milletimizle bir biz vardık, bir de maalesef Hıristiyanlar? Askere sormuştum "En çok yardımı kim yapıyor" diye asker; "Şunları  görüyor musun? Karşımızda gıda dağıtanları" -"Evet" dedim; "Kim onlar" Ben zannettim ki Arabistan, Dubai, Umman, Mısır? İslam ülkelerinden birini söyleyecek. Asker; "Bunlar Hıristiyanlar burada en çok yardımı Hıristiyanlar, yapıyor" deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Haydi zulmü engelleyemedik, mazlumlarımıza bakacak yüzümüz onların ihtiyaçlarını karşılayacak iki milyarın imkanları da mı yok. Yazıklar olsun gökdelenler dikip ümmetin petrol paralarını iç eden Karun´lara, yazıklar olsun kardeşine sahip çıkmayan, Firavun´ca yaşayan belamlara, vurdum duymazlara, mal ve makam peşinde koşan alçaklara?
Elhamdülillah 10 Ocak 2017´de üçüncü parti yardım için Gaziantep temsilcimiz Ali Kırmızı´yı tekrar gönderdik kamplara ve halen orada 20 Ocak´a kadar. Kış ayları geceler 5 dereceye düşüyor ve kardeşlerimiz çadır kentlerde üşüyor. Onlar için 10 bin adet battaniye dağıtımına başladık. Her gün iki bin battaniye dağıtıyoruz. Bir battaniye 10 TL toplamda 100 Bin TL´lik battaniye. Ayrıca yüzlerce gıda, sıcak yemek, sünnet organizasyonu ve bambu ağaçlarından evler yaptırıyoruz. Düşünün 10 TL ile bir kardeşinizi üşümekten, hastalıktan belki donmaktan kurtarıyorsunuz, biz kardeşiz ve kardeşlik bedel ister. Hiçbir geliri olmayan yaşlı ninemiz "Bir battaniye param var versem ayıp olur mu" sözü bizi duygulandırdı. "Senin 10 liran milyonlara bedel ninem" 6 ayda Arakan mazlumlarına 500 Bin TL´lik yardım yaptık elhamdülillah.
2017 yılı sonu itibariyle başta Afrika ve Arakan´da; 85 su kuyusu 10 camii, Suriye Şam ehline 71 tır yaşam malzemesi; Filistin; Kudüs ve Gazze´ye her ay gıda battaniye dağıtıyoruz. Kışlık kaban ve ayakkabı dağıtacağız yetimlere bu ayda yüzlerce yetime hamiyiz, mazlumların yanında zalimlerin karşısındayız devletimizle ve milletimizle, hamdolsun bizi bu güzelliklere ulaştıran âlemlerin Rabbine?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?