USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Cildinizin Geleceğine Yatırım Yapın

25-11-2021

Yıllar içinde kendinize yaptığınız yatırımın ileriki yaşlarda bedeninize cildinize ve ruhunuza iyi gelmesini istemez misiniz?

“Tabii ki isteriz.” dediğinizi duyar gibiyim.

Artık neredeyse hepimiz sağlıklı ve güzel bir cildin sırrının, bakımdan geçtiğini biliyoruz. Cildimizi içten yani besinlerle, vitamin ve minerallerle beslemenin yanı sıra özel bakımlarda uygulamak gerekiyor. Çünkü iyi beslenip bol bol su tüketseniz de, ekstra vitamin, mineral takviyeleri kullansanız da eğer cildinizi yeterince temizlemiyor, nemlendirmiyor ve güneşten korumuyorsanız farklı cilt sorunlarıyla yüz yüze gelmeniz kaçınılmaz oluyor. Işıl ışıl, sağlıklı bir cildiniz olsun istiyorsanız bakım rutininize profesyonel cilt bakım uygulamaları eklemelisiniz. Peki, sadece bakım yaptırmak yeter mi? Yetmez. Sizler de bu bakımların devamını evde ev bakım ürünleriniz ile getirmelisiniz ki uzun vadede de sonuç alabilesiniz.

Ancak, bazen cilde yeteri kadar özen gösterilmediğinden, bazen hava koşullarından bazen de hormonal nedenlerden karşımıza cilt sorunları çıkıyor. Peki, bizler bu sorunları en aza indirgemek için neler yapabiliriz?

Bu sorunlara çözüm olarak sağlıklı beslenme, yeterince su içme, spor yapma, cildi yeterince temizleme nemlendirme ve güneşten korunma, özel cilt bakımları, sigara ve alkolden uzak durmak, düzenli bir uyku gibi birtakım tedbirler alınabilir. Sorunlarla cilt yaşlanmadan başa çıkmak gerekir. Doktor muayenesinin ardından doktorun ve Cilt Bakım Uzmanlarınızın önerisiyle cilt bakımları yapılmalıdır. Sonrasında cilde uygulanacak ürünlerle evde bakım ve temizliğinin yapılması, cildi daha sağlıklı hale getirir ve cildi ileri yıllara taşır.

Yüzünüze yaşla beraber kaybolan formunu tekrar kazandırmanın yolu, düzenli olarak cildin ihtiyacı doğrultusunda birtakım bakımlar yaptırmak gerekir. Kadın erkek fark etmez, her insan kusursuz, pürüzsüz, sağlıklı bir cilde sahip olmak ister. Herkes cildini sever, korumak ister ama ne yaparsa yapsın zararlı etkilere maruz kalabilir. Yolda yürürken bile hava kirliliğinden cilt etkilenebilir. Bunun yanında yaşlanma gibi doğal bir süreç de vardır. Cilt, maruz kaldığı kötü şartlar nedeniyle yıpranır, eski taze görüntüsünü kaybeder, lekelenir ve istemediğiniz bir görüntüye bürünebilir. Bu değişiklik hoşunuza gitmeyecektir.

Bu durumu ortadan kaldırmanın ya da azaltmanın yolları var. Yaşlanmanın ya da yolda yürürken zararlı etkenlere maruz kalmanın önüne belki geçemezsiniz ama olduğunuzdan daha sağlıklı ve genç görünmenin yollarını bulabilirsiniz.

Bunlar nelerdir?

*Klasik Cilt Bakımı

*Hydrafacial Cilt Bakımı

*Dermapen

*Altın İğne

*Prp

*Mezoterapi

*Collagene Bakımı

*Kimyasal/Bitkisel/Karbon Peeling

*Cilde ve Lekelere Uygun Lazer Tedavileri

*Medikal Cilt Bakım Tedavileri (Dolgu, botoks, İp askı vs..) gibi bir çok cilt tedavisi mümkündür.

Bu uygulamalar cilt problemlerine karşı veya cilt güzelleştirme amacıyla yapılan işlemlerdir. Birçok farklı uygulama çeşidi bulunur ve pek çok cilt sorununa karşı uygulanabilir. Hepsindeki asıl amaç sağlıklı, ışıl ışıl, pürüzsüz ve temiz bir cilt sahibi olmayı hedefler.

Sizlerde cildinize ve kendinize önem veriyorsanız kendini seviyor ve daha genç görünmek istiyorsanız; cildinizi tanıyın, gerekirse bu işin uzmanlarından destek alın ve ihtiyacı olan bakımları zamanında yapın, yaptırın. Cildimiz en büyük hazinemiz ona iyi bakın ve sağlıcakla kalın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?