USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Dikenler ve Güller

19-10-2019

?Ve her şey bittiğinde; hatırlayacağımız düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacak.? ?Barış Pınarı? harekâtımızın başladığı günden bu yana, rahmetli Aliya´nın bu sözü kulağımda yankılanıp durmaktadır.  Biz Suriye´nin kuzeyinde pkk/pyd ile mücadeleye giriştiğimizi düşünürken; dünyanın dört bir yanından seslerin gelmesinin yorumunu, tarihe bırakmanın daha doğru olacağını düşünüyorum. Ancak, şu bir haftalık zaman zarfında; içerden ve dışardan gelen destek ve tepkileri unutmayacağımızı da ifade etmek isterim.

Rahmetli Erbakan hocam ?Müslüman olmak yetmez, şuurlu Müslüman olmak gerekir? derdi. Bugün Arapların yaşadığı topraklarda kan, gözyaşı istila ve hukuksuzluk zirve yapmışken ve bunlara ses çıkarılmazken, ?Arap Ligi?nin ?Barış Pınarı? harekâtı için alelacele toplanıp işgal diyecek kadar şahsiyetsizleşmeleri, sahiplerinin sesiyle hareket ettiklerinin tezahürüdür. Bilinçli Arapların bu birliğe ?Araplara İhanet Birliği? demelerinin ne denli haklı olduğu, bir kez daha kanıtlanmış oldu. Siyonizm´in ve emperyalizmin kuklası olan bu sefil yöneticilerin aldığı kararların bizim için bir önem yoktur. Asıl mühim olan şuurlu Arap Müslümanların kalplerinden bize karşı hissettikleridir. Bizim ölçümüz Afrin, Rasulayn, Gazze, Kahire ve Abuja´nın sokaklarındaki o ihlaslı kardeşlerimizdir. Bunun içindir ki, batının uşaklığını yapan Arap yöneticiler, sizleri unutmayacağız. Bununla birlikte Arap ülkelerinde ferdi veya toplu bir şekilde ülkemizin selameti için dua eden bilinçli Arap kardeşlerimiz, sizi de unutmayacağız.

Hakkı savunmanın dili, dini ve ırkının ehemmiyetsiz olduğuna hep birlikte şahit oluyoruz. Katar´ın açık desteği, Pakistan´ın fedakârlık açıklaması, Macaristan´ın AB´ye karşı tavrı ve (canımızın içi Azerbaycan hariç) Türki Cumhuriyetlerinin cılız seslerine bakıldığında yaman çelişkiler görülmektedir. Hele varlığını ?Kıbrıs Barış Harekâtı?na borçlu olan Kıbrıs Cumhurbaşkanının o ezik ve talihsiz açıklaması ise bizleri hayal kırıklığına uğratmıştır. Konum olarak çok zor durumda olmalarına rağmen Azerbaycanlı, Katarlı ve Pakistanlı kardeşlerimiz, sizleri unutmayacağız. Kıbrıs´ın Rum kompleksine girmiş yöneticileri, sizlerin de bu tavrını unutmayacağız.

Anadolu´da ?dinime dahleden bari Müslüman olsa? diye bir deyim vardır. Hadi ülkemizin bu operasyonu ile alakalı dışarıdan yapılan tepkileri anladık. Peki, içimizdekileri nereye yerleştireceğiz. Bazı hainler tamamen bu mücadeleye karşı çıkarken, bazıları da destek veriyoruz, ama diyerek sonra içlerindeki zehri de dökmeden durmamaktadır. Bir yandan destek veriyormuş gibi görünen, bir yandan da sürekli mücadelemizi sulandıran siyasi zihniyet, sizi de unutmayacağız. Diyarbakır, Van ve Mardin´de pkk´ya destek veriyor diye belediye başkanları görevden alınırken, oraya koşa koşa giden, ancak ?Barı Pınarı Harekâtı? için kafası karışık olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, senin o yüzü kuzu ruhu kurt tavrını da unutmayacağız. Özgürlükçü sivil düşünce kuruluşları ve gurupları, sefil sessizliğinizi unutmayacağız.  Bedeni burada, kalbi Atina´da olan sözümona sanatçı denilen güruh, hele sizlerin bu ikiyüzlülüğünüzü hiç unutmayacağız.

Siyonist İsrail ve emperyalist Avrupa, konuştuğunuz her söz ve aldığınız her tavır en ince ayrıntısıyla devletimiz tarafından not edilmektedir. Günü geldiğinde suratınıza çarparsak küsmece ve darılmaca yok. Hayatınızı kurguladığınız kapitalizmin gereği olan ekonomik kazancın kısıtlanmasını dahi göze alarak, silah satışlarının durdurulması kararını da unutmayacağız. Belki bir gün azgınlığınız haddi aşarsa Siperle, Hisarla, Ejderle, Altayla, Kasırgayla, Atakla ve dahasıyla gelip aldığınız kararı unutmadığımızı bizzat gösteririz. Anlaşılan o ki, dünyanın bütün toprakları Türkiye olmadan zulüm bitmeyecek.

pkk/ypg, ana ve babası zerdüştlük, kocası sosyalizim ve kominizim olan; ancak siyonzim ve emperyalizm ile düşüp kalkan sürtük ve fahişeler güruhudur. Sırf hükümete, dine ve tarihe düşmanlığınız yüzünden bu müptezellere karşı terörist diyemeyen zavallılar, sizi de unutmayacağız. Bebek katillerini entel yorumlarla bir yere koymaya çalışan akademik unvanlı cahiller, sizleri ve sizlere alkış tutanları da unutmayacağız. Şu cennet vatanın havasını soluyup, suyunu içip ve ekmeğini yiyip her defasında gazete köşeleriyle, sosyal medya yalanlarıyla ve sinsi tavırla üstümüze kusan nankörler, sizleri de asla unutmayacağız.

Bütün kahpeliğe, bütün dönekliğe ve kuyruk acısına rağmen, Bosna´da, Kıbrıs´ta ve Mescid-i Aksa´da Ülkemiz için dua eden koca yürekli kardeşlerim sizleri unutmayacağız. Somali´de, Nijerya´da ve Sudan´da ki yetim çocuklar, o çilekeş avuçlarınız ve tertemiz kalplerinizle bizim için yaptığınız yakarışları unutmayacağız. Suriye Milli Ordusunda hakkın hâkimiyeti için Ülkemizin yanında yer alan Kürt askerler sizleri de unutmayacağız.

Küfrün tek millet olduğunu bir daha gördük. Biz sırtımızı Allah´a dayamışız. Sırtını pkk/ypg´ye, dayanan içimizdeki hainler, ABD´ye AB´ye ve diğer egemen güçlere dayayan kukla işbirlikçiler ile aramızdaki fark budur. Bunun için hak gelince batıl zail olur?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?