USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sivasspor´dan Kötü Başlangıç?

16-09-2020

Süper Lig´de 2020-2021 sezonunun ilk haftasında Sivasspor sahasında ağırladığı Alanyaspor´a 2-0 mağlup oldu.

Sivasspor ligde 2014-2015 sezonundan bu yana ilk kez ligdeki ilk iç saha maçını kaybetti.

Dünyada yaşanan hastalıktan dolayı seyircisiz oynanan karşılaşmaya kötü başladık, rakibin oynamasına, üzerimize gelmesine izin verdik, çok basit hatalar yaptık, girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve mağlup olduk?

Önemli değil, Sivasspor çabuk toparlanacaktır. Ama gereken yerlere mutlaka transfer yapılması, hem de bütün bölgelere transferler şarttır.

Defansta Appindangoye´nin yokluğu orta sahada Emre gibi hızlı süratli bir futbolcunun olmaması, forvette dinamik, koşan hızlı bir santrafor yokluğu mağlubiyetin en büyük sebeplerinden biriydi. Eksik olan yerlere yapılacak transferlerle Sivasspor istediğimiz futbolu oynayacaktır.

Yeni aldığımız futbolculardan Gradel, harika bir futbolcu, ülkemize alıştığı zaman çok daha iyi işler yapacaktır.

Benim tek düşüncem Sivasspor2un yaş ortalaması. İnşallah onunla ilgili bir sıkıntı yaşamayız, öyle ki Alanya maçında çok beğendim dediğim Gradel bile 33 yaşında, forvetlerimiz Kone 37, Yatabare 34 yaşında. Alacağımız futbolcuların genç ve tecrübeli olması en büyük dileğimiz?

Yeni sezonun Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah korona denilen hastalığın ilacı çabuk bulunur bizde maçları seyircili bir şekilde coşkuyla izlemeye devam ederiz?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?