USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sivasspor´un Tadı Tuzu Yok?

30-09-2020

Geçen sezon Sivasspor o kadar hızlı futbol oynuyordu ki, rakipleri maç bitse de gitsek diyordu, ama bu sezon o kadar kötü futbol var ki sahada,  Ankaragücü maçının taa 86. dakikasında heyecanlandık gol diye ayağa fırladık?

Şöyle bir takıma bakıyorum da kimse yerinde oynamıyor, Erdoğan 3 haftadır defansta, Yasin ilk on birde, Ziya ilk on birde, Ninga´nın ne yaptığı belli değil, yani takım maç bitse de gitsek havasında?

Sivasspor´un oynadığı futbola bakın, her kaptığımız topu uzun oynuyoruz, koskoca ilk yarıda bir defa rakip kaleye gidebildik oda cılız bir atakla, Rıza hoca bu sene seyrediyor resmen?

2. yarıya Felix - Ninga, Kayode - Yatabare değişikliği ile başlasak maç bambaşka bir havaya girecekti. Öyle ki 85 de Felix oyuna girdi. 86 da gol pozisyonları başladı.

Üç hafta oldu lig başlayalı bizim takım hazır değil, geçen hafta Erzurumspor karşısında aldığımız galibiyet bizi heveslendirmesin.

Sivasspor henüz takım olamamış, oyun sistemi yok, pas yapamıyoruz, yaptığımız pasların çoğu rakipte kalıyor, oyun içinde çoğu futbolcuda bir boş vermişlik var, yani takımda bir çöküş var, korku var, futbolcular top bana gelmesinde kime giderse gitsin derdindeler, Ankaragücü´nün futbolcuları biraz becerikli olsalar ilk yarı 3 - 0 biterdi?

Neyse bir kaza diyelim biz bu maça, şimdi takım 18 gün izinli, izinden dönünce Kayserispor deplasmanı sonrasında Avrupa kupası maçı var. İnşallah bu arayı çok iyi değerlendirip, futbolcular arasındaki kardeşliği pekiştirip döneriz.

Zor günler geliyor hem ligde hem Avrupa kupalarında maçlar oynayacağız, hem hafta sonu, hem de hafta ortasında?

İnşallah takımımız çabuk toparlanır ve taraftarını yine sevinçlere boğar, biz eminiz ve biliyoruz ki Sivasspor bunu başaracaktır?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?