USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Süper Ligde Zorlu Hafta

21-02-2020

Süper Lig´in 23. haftası önemli müsabakalara sahne olacak. Hafta bugün ekibimizin oynayacağı Alanyaspor maçıyla açılacak. Pazartesi günü oynanacak müsabakalarla tamamlanacak.

Alanyaspor karşılaşmasının zorluk derecesini hepimiz yakından bilmekteyiz. Bu müsabaka öncesinde bizlerin kafasındaki tek soru ise sahaya çıkacak 11´in hangi isimlerden oluşacak olması. Trabzon maçında istenmeyen sakatlıkların yaşanması ve takımdaki sakat oyuncuların çokluğu gözlerin Sivasspor´da sağlık ekibiyle teknik ekip arasında yapılacak toplantıya çevrilmesine neden oldu.

Bugün oynanacak Alanyaspor müsabakasından galibiyetle ayrılacak olan ekibimiz günü lider olarak tamamlayarak, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri oynanacak diğer önemli maçları takip edecek. Zirve ateşinin bu hafta üst sıralarda yer alan kulüpleri daha fazla yakacağı haftada ortaya çıkacak sonuçlar zirvenin yeniden şekillenmesine liderliği geri almamıza yardımcı olacak.

Sivasspor-Alanyaspor, Beşiktaş-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının oynanacağı haftada gözler bir yandan da ligde 43 puanla ikinci sırada yer alan Başakşehir´in, Rizespor ile oynayacağı müsabakada olacak.

Ligin başından bu yana yönetimleri ve VAR kararlarıyla gündemde daha fazla kalan hakemlerin bu haftada ortaya koyacakları performanslar ve VAR´lar la olacak diyalogları mercek altına alınacak. Haftayı, Alanya galibiyetiyle kapatmasını beklediğimiz Sivasspor´a, tüm yiğidoların bugün 4 Eylül Stadyumunda yerlerini alıp tam destek vermeleri kazanılacak 3 puana önemli katkılar yapacaktır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?