USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Çocuk Psikiyatrisi Alanında Uzman İsim Sivas'ta Hizmete Başladı!

Sivas Devlet Hastanesinde çocuk ve ergen psikiyatrisi alanında uzman bir isim kadrosuna kattı. Uzm. Dr. Zelal Şahin Cingiler, hasta kabulüne başladı.

Çocuk Psikiyatrisi Alanında Uzman İsim Sivas'ta Hizmete Başladı!
29-07-2024 10:19
SİVAS
Google News

Sevda ÇİFTÇİ 

Sivas Devlet Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Uzm. Dr. Zelal Şahin Cingiler, bugün itibariyle  hasta kabulüne başladı.

Tıp Fakültesi eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde alan  Dr. Şahin Cingiler, eğitimini ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatri bölümünde tamamladı.

Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Nedir?

Çocuk ve ergen psikiyatrisi, doğumdan ergenlik döneminin sonuna kadar olan kişilerin ve ergenlerin ruh sağlığı, duygusal ve davranışsal bozuklukların teşhisi, tedavi ve önlenmesiyle tetiklenen bir tıp dalıdır. Bu alanda çalışan, çocukların ve ergenlerin zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimini değerlendirir, çeşitli psikiyatrik bozuklukları teşhis eder ve tedavi planları oluşturur. Tedavi yöntemleri arasında terapi, ilaç tedavisi ve aile danışmanlığı gibi çeşitli tedaviler yer alır.

Çocuk ve ergen psikiyatrisi, insanların yaşadığı duygusal ve davranışsal sorunları erken teşhis ederek, onların sağlıklı bir şekilde gelişmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu alanda çalışan, ailelerle işbirliği içinde başarılı olan, çocuklar ve ergenlerin karşılaştıkları sorunları aşmalarına destek oluyorlar.

 


Editor : Sevda ÇİFTÇİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!