Facebook Sivaslı İş İnsanı Engelledi! Bakın Sebebi Ne?

Facebook Sivaslı İş İnsanı Engelledi! Bakın Sebebi Ne?
Facebook, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki gösteren Sivaslı iş insanı Sinan Tuncay’ın hesabını kısıtladı!

Ömer ÜN

İsrail'in yoğun saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde ölenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Binlerce kişinin yaralanmasına ve hayatını kaybetmesine neden olan insanlık dışı saldırılara tepkiler ise devam ediyor.

Sivaslı iş insanı Yerkapen’in sahibi Sinan Tuncay da Facebook hesabı üzerinden İsrail’in saldırılarını eleştiren paylaşımlarda bulunması nedeniyle hesabının kısıtlandığını söyledi.

Tuncay, yaptığı açıklamada; “Facebook, İsrail hakkındaki yorumlarımı aşırı bulmuş. Hesabımı kısıtlamış. Eğer böyle uyduruk konulardan dolayı kısıtlama yaparlarsa Facebook hesabımız kapatabilirim” paylaşımında bulundu.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

 

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.