SİVAS İRADE GAZETESİ OLARAK KINIYORUZ!

SİVAS İRADE GAZETESİ OLARAK KINIYORUZ!
Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler’in karşılaşma sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından uğradığı saldırıya sessiz kalamayız.

Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Bu saldırı, sadece hakemlerimize değil, Türk futboluna da yapılmıştır.

Dün gece Ankara’da gerçekleştirilen saldırılar, bir kez daha, Türk futbolunun marka değerine, futbolun emekçilerine, futbola aşık çocuklarımızın ve gençlerimizin hayallerine ve tribünlerde sayılarının artmasını temenni ettiğimiz ailelerin güvenliğine karşı yapılmıştır.

FİFA kokartlı hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçtiğimiz akşam yaşananlar Türk futbolu için çok üzücü. Yaşadığımız sahneleri kabul etmemiz mümkün değil. Kendisine, ailesine ve hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Utanılacak, unutulmayacak bir futbol akşamı yaşadık!

 SİVAS İRADE GAZETESİ

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.