Sivas'ın O İlçesine 25 Yataklı Modern Hastane

Sivas'ın O İlçesine 25 Yataklı Modern Hastane
Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize kazandırılan 25 yatak kapasiteli ve 3 adet diş ünitesine sahip Gemerek Devlet Hastanesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Erdem TAHILLIOĞLU 

Sağlık Bakanlığı tarafından Gemerek ilçesine kazandırılan 25 yatak kapasiteli ve 3 adet diş ünitesine sahip Gemerek Devlet Hastanesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış programına Vali Yılmaz Şimşek, Sivas Milletvekilleri Abdullah Güler, Rukiye Toy, Hakan Aksu, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, il ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

 Katılımcılara hitap eden Vali Yılmaz Şimşek, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla her geçen gün yeni bir yatırımı hayata geçirdiklerini ifade etti.

Hastanenin ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Vali Şimşek,  "Hastanemiz; teknolojik altyapısıyla, modern donanımıyla ve hepsinden önemlisi uzman kadrosuyla da vatandaşlarımıza daha nitelikli sağlık hizmeti verilmesini sağlayacaktır. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Kurdele kesimi ile açılışı yapılan hastaneyi gezen Vali Şimşek ve beraberindekiler, hasta ve doktorlarla da sohbet etti.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri -Sivas son dakika

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.