Sivas’ta Salı pazarında korkutan bir olay meydana geldi.
İddiaya göre 8 Nisan’da pazardan alışveriş yaptıktan sonra evine gitmekte olan K.Y., bir pazarcının kadına küfürler ettiğini ve vurmaya çalıştığını iddia etti.
Kadının hileli ürün sattığı için pazarcıyla tartıştığını söylediğini belirten K.Y., olayı yatıştırmak için çaba sarf ettiğini söyledi.
“KADIN DÖVÜLÜR MÜ? AYIPTIR, GÜNAHTIR”
Kadının olay yerinden uzaklaşmasını sağladığını kaydeden K.Y., pazarcıya “Bizim de anamız bacımız var, kadın dövülür mü? Ayıptır, günahtır” dediğini ifade etti.
10 KİŞİ TEZGAHLARINI BIRAKARAK ELLERİNDE DEMİR ÇUBUK VE SOPALARLA ÜZERİME YÜRÜDÜ
Bu sözlerinin ardından pazarcının kendisine de küfür ettiğini öne süren K.Y., “Bağrışmaların ardından 10 kişi tezgahlarını bırakarak ellerinde demir çubuk ve sopalarla üzerime yürüdü. Benim etrafımı çevirip iteklediler, çok korktum” dedi.
ÖNLEM ALINMASI İÇİN SALI PAZARINDA İLLA BİRİNİN ÖLDÜRÜLMESİ Mİ GEREK?
Yetkililere seslenen K.Y., “Sizler aracılığıyla yetkililere sesleniyorum: Önlem alınması için Salı pazarında illa birinin öldürülmesi mi gerek? Salı pazarında özel güvenlik neden yok, zabıta neden yok, emniyet tedbirleri neden alınmıyor” diyerek tepkisini gösterdi.